Ajánló Program

2021-ben indul az ajánló program, melyet új vendégeim ihlettek, akik ajánlás útján érkeztek a masszázságyamra kikapcsolódni, lazítani, regenerálódni és fájdalmat csillapítani.

Mi az ajánló program lényege? Szakmailag fontosnak tartom, hogy a home office, az otthoni ülőmunka virágzó korszakában és ebben a mozgásszegény időszakban minél többen megismerjék a masszázs jótékony hatásait, buzdítva vendégeimet arra, hogy programok és sportolási lehetőségek hiányában is van lehetőség kimozdulni, feltöltődni és regenerálódni.

A masszázsod után egy vendég ajánló kártyával ajándékozlak meg, ami most +15 perc ajándék masszázst ér a pihenés, relaxálás, görcsoldás, izomlazítás és fájdalomcsillapítás jegyében.

Ki vehet részt az ajánló programban? Ki lehet új vendég ajánló? Az ajánló programba bárki becsatlakozhat, aki járt már valaha masszázson a Corvina Massage-ban.

+15 perc masszázst ajándékozok egy sikeres ajánlás után, melyet az ajánló részére is és az új vendég részére is jóváírok.

Mi minősül sikeres ajánlásnak? Sikeres az ajánlás, ha az új vendég foglal időpontot egy masszázsra saját részre a Corvina Massage honlapján és a masszázs megvalósul.

Ki lehet új vendég? Új vendég az a személy, aki még nem járt a szalonban (a Bókay János utcai üzletben sem). Új vendég egyszer lehet ajánlott, de 1 alkalom után lehet már ajánló. Az új vendég részére a beváltás úgy történik, hogy a lefoglalt masszázsához hozzáadódik a +15 perc. Fontos, hogy az új vendégem ne hagyja otthon a vendég ajánló kártyáját.

Hogy történik a beváltás? Az ajánló vagy felhasználja a +15 percet egy masszázs hosszabbításaként vagy összegyűjti a sikeres ajánlások után a +15 perceket és egyben felhasználja egy 30 vagy 45 perces masszázsra. A beváltás a lefoglalt időpontodkor és az ajánló kártya érvényességi idején belül történik.

Egy sikeres ajánlás után + 15 perc íródik jóvá az ajánló részére

Két sikeres ajánlás után 2* + 15 perc íródik jóvá az ajánló részére és beváltható egy 30 perces hátmasszázsra

Három sikeres ajánlás után 3* +15 perc íródik jóvá az ajánló részére és beváltható egy 45 perces masszázsra

Foglalj egy tetszőleges masszázst és vegyél részt az ajánló programban. http://www.corvinamassage.hu/idopont/